bedank kaartHet gebeurd niet zo heel vaak dat iemand eens echt in het zonnetje gezet word. Vandaag werd ik zelf in het zonnetje gezet door Jeremy Pauwels. Heel onverwachts maar zeer zeer welkom. Het gaf me eigenlijk ook direct een goed gevoel en dit gevoel wil ik graag doorgeven vandaag.

Zo wil ik op mijn beurt ook wat mensen bedanken voor hun inzet, kennis en hulp. En ik begin maar gewoon vooraan zoon kleine 8 jaar geleden.

Eric Dieperink

ericHet aller eerste product wat ik kocht in de internet marketing was er een van onze vriend Eric. Misschien kan ik wel zeggen dat zonder hem ik hier nooit aan begonnen was. Ik leerde daar mijn eerste stappen te zetten en te werken met wordpress. Iets wat ik nu niet meer weg kan denken. Door de jaren heen heb ik veel van zijn producten gekocht en gezien waar ik heel veel van mijn eerste kennis heb uit kunnen halen. Eric ik wil je echt vanuit mijn hart bedanken voor alles wat jij maar ook Martin voor me hebben gedaan. Ook jouw laatste cursus “Snel geld geheim” heeft me weer geholpen om betere video’s te maken. Ik hoop nog lang en veel van je te mogen leren!

Remon Verburg

remonDe tweede persoon die ik tegen kwam en mij enorm geholpen heeft was Remon Verburg. Wat mij zo naar hem toe trok was zijn eerlijkheid en heldere uitleg. Ik heb met zijn cursus “Verdienmodel” uiteindelijk ook mijn eerste echte succes gehad met een website die meer als een verkoop kon realiseren. Ik heb in die tijd veel met Remon gesproken en we deden ook vaak hetzelfde. Ook van jou Remon heb ik veel geleerd en daar wil ik je voor bedanken. Je stond altijd voor me klaar en hielp me zelfs nog toen ik even wat minder slim was geweest 😉 Je weet vast nog wel wat ik bedoel. Alle respect voor je! Je bent oprecht, eerlijk en vaak recht door zee. Daar hou ik van!

Ramses van der Werf

Ramses-van-der-WerfRamses was iemand die ik ook al wat langer volgde, ik weet eigenlijk niet meer precies hoe ik met hem in aanraking ben gekomen. Vast door een van zijn eboeks. Je kon vaak aan hem merken dat hij anders was dan de meeste grote jongens. Hij weerde zich er vaak een beetje tegen. Niet dat dat negatief was maar je zag duidelijk een andere manier van werken. Ook is Ramses een ondernemer in hart en nieren, iets wat je ook telkens terug zag ik zijn werk en verhalen. Ik weet nog heel goed dat ik een mail van Ramses kreeg met de vraag om stage te komen lopen. Ik wist niet hoe snel ik moest reageren hahaha. Ik had de mail nog niet eens gelezen en ik stuurde hem al een antwoord. Voor deze kans ben ik hem dan ook zeer zeer dankbaar. Het is voor mij persoonlijk maar ook zakelijk gezien echt een boost geweest. Ramses je weet zelf hoe veel en hoe hard ik gegroeid ben in die tijd. We hebben veel gelachen maar ook ontzettend veel gedaan. Ik denk nog regelmatig terug aan deze tijd. Ramses u are my hero! Kick butt !

Ricardo Anthonio

ricardoRicardo Ricardo … waar moet ik beginnen. Deze man is gewoon meesterlijk in zijn eigen ding. Wat ik van jou allemaal geleerd heb is 9 van de 10 keer goud geweest. Wat mij zo aanspreekt bij Ricardo is zijn uitleg en diepte in dingen. Vaak weet hij net de juiste toom aan te slaan en legt hij de vinger op de juiste plek. Ik heb veel van zijn trainingen gevolgd en ben daar altijd zeer tevreden over geweest. Ik weet dat er ook heel veel mensen ontevreden over hem zijn en bij alleen zijn naam zien al weer omdraaien, omdat hij vaak arrogant zou zijn..  haha. Persoonlijk vond ik dat juist wel leuk om Ricardo zo te zien. Hij laat zich niet kisten door iemand die hem niet mag en weet wel beter. Ik spreek hem regelmatig en kan je zeggen daar ben ik vaak erg blij mee. Hij weet me altijd wel weer te helpen of even aan te sturen. Ik weet dat we misschien niet echt vrienden zijn, maar zo voelt het wel. Ook jou wil ik heel erg bedanken voor je kennis, tijd en inzet. Het heeft mij altijd erg geholpen. Wie sjoen os limburg is !

Natalie van Scheltinga

NatalieNatalie is ongeveer in de zelfde tijd begonnen als ik met deze website. Ik wil Natalie dan ook niet zo zeer bedanken voor de kennis of goede hulp naar mij, maar juist onze leuke gesprekken. Ik heb je in het begin veel bijgestaan wat tips gegeven die je meestal direct ook toepaste. Maar andersom kreeg ik van Natalie ook tips en motivatie om weer door te gaan. Ik vond het altijd leuk weer even met je te spreken of te brainstormen. Moeten we misschien weer eens wat vaker doen 😉 Keep doing what u do, cause ur good at it !

Jacko Meijaard

jacko-meijaardJacko volg ik inmiddels ook al wat jaartjes. Als ik me niet vergis is hij net wat later met internetsuccesgids gekomen als ik met mijn website. Ik las regelmatig zijn berichten die veelal over seo gingen en scoren in google. Zijn tips hebben me dan ook wel weer geholpen om een stapje verder te komen. Jacko is eigenlijk net als Ramses ook een beetje een aparte in dit rijtje en sluit zich niet zo aan in de werkwijze van anderen. Dat maak hem ook zo uniek en ik mag ook wel zeggen zo geliefd. Velen mensen hebben van zijn ervaringen en tips die hij altijd deelt mogen leren. Zijn grootste succes “Affiliate Marketing Revolutie” mag dan ook met recht een echt goede cursus genoemd worden. Goede uitleg, duidelijke video’s en simpele kennis zorgen ervoor dat affiliate marketing simpel word. Jacko je bent heel goed bezig en je weet dat ik fan van je ben. Heel erg bedank voor al je hulp tips en informatie.

Juri Muilenboom

JuriDan nog iemand die ik nog niet zo lang volg en af en toe niet goed hoogte van kan krijgen haha. Maar het is wel iemand die weet wat internet marketing inhoud. Juri soms kan ik je niet helemaal volgen met die high class taal van je 😉 maar de tools die je hebt uitgebracht zijn toch wel zeer waardevol. Ik heb zelf een aantal van je laatste trainingen gevolgd en moet toegeven dat je me toch ook weer nieuwe dingen hebt laten zien en leren. Deze kennis heeft me dan ook geholpen om mijn mail lijst verder uit te breiden, en we weten allemaal hoe belangrijk dat is. Ik weet dat je op dit moment bezig bent met een nieuwe gave tool waar ik vast en zeker ook weer gebruik van zal maken. Ik wil je bij deze van harte bedanken voor wat je doet, en ook de moeite die je neemt om een ander te helpen.

Mike c de Jong

mikeDe naam heb ik al vaker voorbij zien komen en ik weet dat hij ooit eens een cursus “Domeingeheimen” heeft gemaakt. Maar ik heb zelf nog nooit echt wat van hem gezien of gevolgd. Tot voor een paar dagen terug ik zijn eerste webinair heb gezien. Mike is een ware ondernemer en het was zeer leuk maar ook vooral waardevol om daarbij te zijn. In een simpel uurtje heb ik van deze man al een aantal dingen mogen leren. Ik hoop dan ook in de toekomst nog veel meer te mogen leren van je Mike. Bedankt alvast voor de leuke kennismaking.

 

Mannen en vrouw ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor alles. Ik hoop dat het zo mag blijven in de toekomst en we nog velen mooie jaren te gemoed gaan. Ook hoop ik hiermee een klein beetje mijn goede gevoel over gedragen te hebben aan je.

Ik ben vast en zeker ook een aantal mensen vergeten te noemen. Niet dat jullie onbelangrijk zijn dat zeer zeker net. In de afgelopen acht jaar heb ik van heel veel mensen kunnen en mogen leren. Dit vooral door inzet en actie te tonen en verder te onderzoeken. Het is een hele mooie leerzame tijd geweest.

Nog een hele fijne dag en we spreken elkaar snel weer !

hand tekening

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie