stil in IM landLigt het aan mij of is het wat stil de laatste tijd in het mooie land van internet marketing? Overal om me heen zie ik toch dat het wat inkakt om het zo maar te zeggen. Het zal onvermijdelijk ook met de vakantie tijd te maken hebben, maar toch maak ik me zorgen. Het is te rustig.

Ook bij colega’s zie ik het terug zakken. Zelf ben ik ook niet zo actief meer geweest het zou zomaar kunnen dat het lijkt voor mij omdat ik er zelf even uit was.

Dat wil niet zeggen dat ik helemaal niets meer gedaan heb de afgelopen paar maanden. Helemaal stoppen of even pauze nemen gaat niet, het is immers mijn bedrijf daar blijf je altijd nog wel mee bezig of je krijgt een vraag van iemand zoals “wat doe je dan?” en daar ga je dan al.

Offline Netwerken

Een paar dagen geleden op een mooie avond besloot ik om te ga vissen. Niet al te ver hier vandaan ligt een mooie vijver, een stekje waar ik vaker kom. Tot mijn spijt was deze keer mijn ideale plek al ingenomen door een voorganger. Toch besloot ik even een kijkje te nemen. Om dat de plek breed genoeg is vroeg ik de beste man of hij het erg vond als ik er lang kwam zitten. Nee hoor zei hij, dat is alleen maar gezellig. Ik ging mijn spulletjes er ook bij pakken en hebben die avond gezellig samen een paar uur door gebracht.

De man was na mijn schatting een jaar of 65 en had nog al wat gespreksstof zullen we maar zeggen. Zo raakten we ook aan de praat over van alles en nog wat waarbij hij ook vroeg wat voor werk ik deed. Om hem niet te overladen met lastige termen zei ik maar dat ik websites deed maken, waarmee immers niets gelogen is. Het licht alleen iets gecompliceerder dan dat. Het antwoord van de man was “oh dat is interessant”, in eerste instantie ging hij er niet op verder maar hij vond het wel degelijk interessant. Niet veel later viel hij terug op het onderwerp en vroeg of ik nog iets anders deed of dat ik daar echt mijn geld mee verdienden. Daarna wilde hij weten hoe ik dat deed zoon website maken?

Uiteindelijk hadden we een heel gesprek gevoerd en wist de man mij nog te verrassen met enige kennis van html en css talen. Ik kon wel merken dat hij niet helemaal bij de tijd was op dit gebied maar de beste man wist wel waar hij over sprak. Uiteindelijk vond ik het wel mooi geweest en ben weer naar huis gegaan.

Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Zo stond ik verbaast van zijn kennis en zal hij er nooit eerder over nagedacht hebben om ook echt een inkomen uit internet te hebben.

Leren en Delen

Het is stil in internet marketing land, zoals je ziet heb ook ik er even van genoten wat meer vrije tijd te besteden aan andere dingen.

Maar …

Al die stilte bevalt me niet.

Dus ….

 

comebackHeb ik besloten een “Come Back” te maken. Na een paar stille maanden ga ik mezelf weer aan het werk zetten en slimonlineverdienen tot leven wekken. Om te beginnen zal ik met een nieuw thema moeten gaan werken, hij is inmiddels veroudert en sommige functies zijn het aan het begeven. Ik heb al wel een mooie gevonden en ben er wat mee aan het testen. Aanstaande week zal deze ook hier live gaan, als dat allemaal weer helemaal op de rit staat zul je ook regelmatig weer nieuwe berichten zien komen.

** Zoek jij ook nog een nieuw thema voor je website? Kijk dan eens op http://themeforest.net **

Het is tijd voor actie, het is tijd voor jouw succes !

Nog voor het eind van het jaar wil ik de meest bekende en vertrouwde marketeer van Nederland zijn. Niemand weet het maar ik ben al aardig op weg, blijf me de komende tijd dus goed volgen voor meer tips en kickass content.

 

hand tekening

Doe mee met de conversatie

3 reacties

 1. Hi Daan,

  Mooie en frisse look heeft jouw website gekregen zeg!
  Ook heerlijk lezen op mijn smartphone:-)

  Ps Ik vind wel dat je de lat erg hoog legt hoor! Wil je hier Tonny, Eelco, Michel en Wilco voorbij? Natuurlijk altijd goed dat je een doel hebt maar doe rustig aan is mijn advies Daan.

  1. Hoi Lex,

   Bedankt voor je mooie reactie, ik hoop dat er meer zo over denken.
   Er is wel over nagedacht zullen we maar zeggen.

   Ja de lat is misschien wat hoog, maar zonder doel komt er ook geen resultaat. Of ik Tonny, Eelco, Mitchel en Wilco allemaal voorbij ga dat zullen we gaan meemaken. Ik ga er in ieder geval voor om mijn doel te realiseren.

Laat een reactie achter

Geef een reactie