Je moet jezelf niet onderschatten

jezelf onderschattenOnderschat jij jezelf?

Je moet jezelf niet onderschatten. Een aantal dagen geleden gebeurde me het weer, en deze keer was het een herhaling een een relatief korte tijd. Ik was er erg blij mee maar begreep het niet helemaal en wilde er eigenlijk wel meer van weten.

In eerste instantie het gesprek waar ik toen mee bezig was afgemaakt, later ben ik toch nog even terug gekomen op het begin. Na een goede uitleg begreep ik het en was er een stukje duidelijk geworden. Maar dit was maar een heel klein stukje en een menig van een persoon op dat moment. Zoal ik al zei was het ook een herhaling dus het gebeurde wel vaker.

Ik besloot om hier meer informatie over te winnen maar wist eigenlijk nog niet goed hoe ik dan moest aanpakken. Na een paar dagen puzzelen was ik er uit, nou ja eigenlijk niet maar ik ging het gewoon vragen. Maar dit is niet zomaar een vraag die je dagelijks stelt, er is enig lef en arrogantie voor nodig.

Ik zal het je niet langer onduidelijk maken, hieronder zie je de vraag die ik stelde via Facebook.

FB vraag

Nu zul je misschien denken “ja maar wat is daar dan zo spannend aan?” of juist “maar waar gaat het nou over dan?”. Even in het kort, ik werd door verschillende mensen benadert als een “expert” iemand die weet waar hij het over heeft. Ik krijg regelmatig een vraag of een probleem van mensen en over het algemeen zijn daar ook goede resultaten van, maar ik had mezelf nog niet geschaald als een expert op een bepaald gebied. Een complimentje is natuurlijk altijd leuk zeker als je ze weer tevreden op weg hebt kunnen helpen, maar er zat nu zoon regelmaat in dat ik een klein onderzoekje wel op zijn plaats vond.

Maar let op met wat je vraagt. Ondanks dat er over het algemeen tevreden mensen zijn wil dat nog niet zeggen dat iedereen dat ook echt zo vind. Wat roepen ze als ze jou niet aankijken? Antwoorden op de vraag die ik gesteld heb zouden zeer negatieve meningen kunnen zijn waardoor je jezelf wel in een kwaad dag ligt stelt, want nogmaals dit was publiekelijk op Facebook. Aan de andere kant zou de positieve lijn zich door kunnen zetten en is het een mooi stukje reclame die niemand je meer afpakt.

Ik neem aan dat je nu toch wel een beetje nieuwsgierig bent naar mijn resultaat.

Om alle antwoorden te bekijken wil ik je vragen om dit bericht te delen via een van de social media opties hieronder.

Like or Tweet this page to reveal the content.

De reden dat ik boven op de post op Facebook, nog eens een artikel schrijf over het feit dat ik het zo goed doe, is niet omdat ik mezelf er mee wil promoten. De reden dat ik dit doe is om hopelijk jouw iets bij te brengen, iets te geven om over na te denken. Hoe zouden ze over jou en jouw onderneming denken? Ga nou niet gelijk dezelfde vraag stellen dat kan tot problemen leiden en dat wil ik niet hebben. Denk er gewoon goed over na en onderneem daarop actie of juist niet.

Zou jij een ander antwoord gegeven hebben op mijn vraag? Of ben jij ook zo tevreden? Je hebt hieronder de gelegenheid om je mening te laten horen (zien). Ik sta er open voor.

Geef een reactie