vermist1Zo het is weer even geleden dat ik me heb laten zien aan deze kant van de website. En sommigen vroegen zich al af wat er aan de hand was. Stom toevallig zie ik ook net dat Natalie ons gaat verlaten en vertrekt naar het buitenland en daardoor ook tijdelijk minder actief en bereikbaar is.

De reden dat ik er even niet was is voor mij heel duidelijk. Ik miste gewoon wat inspiratie en motivatie om telkens weer nieuwe informatie te delen. En de grootste reden dat ik die miste dat ben jij. Ja jij diegene die dit nu leest. Jij bent mijn inspiratie en motivatie om door te gaan en niets anders. Als ik de enige ben die het leest of er iets mee doet heeft het totaal geen zin om regelmatig een nieuw artikel te schrijven.

Hoezo miste ik dan inspiratie en motivatie zul je misschien denken, er is toch zoveel te vertellen. Ja dat is ook zeker waar, maar in misschien wel 80% van alle artikelen heb ik daar een inspiratie of motivatie voor opgedaan om deze te schrijven. En heel vaak waren deze afkomstig van andere. Mensen zoals jij die eens kwamen kijken en iets niet snapte en een vraag stelde. Op basis van die vragen, opmerkingen en hulp die ik bood kwamen er ook de artikelen. Ik schrijf veelal over wat ik zelf doe en meemaak.

Voor een aantal jaar terug hoefde ik er echt geen rekening mee te houden om zonder inspiratie te zitten. Er kwamen genoeg vragen binnen en immers zat ik zelf toen ook nog aardig op de leer stoel. Maar na mate de tijd voorbij gaat is mijn eigen kennis enorm gegroeid en is er van mijn kant een stukje weg gevallen. Dat ging lang nog goed doordat er toch nog regelmatig vragen binnen kwamen waar ik weer iets mee kon. Maar helaas is dat de laatste tijd een beetje afgezakt en zie ik dat mensen eerder naar een ander trekken om daar de informatie te halen. Dat is voor ieder zijn goed recht maar als dat de reden is waarvoor je het doet toch erg jammer om te zien.

Een andere reden is dat andere om mij heen, ik zal het maar gewoon zeggen, het beter doen dan ik. En dat zijn soms ook nog mensen die ik in het verleden geholpen heb in wat voor vorm dan ook. Maar ook zie ik sommige van deze mensen in mijn ogen ook verkeerde keuzen maken, waar jij als lezer en gebruiker toch weer de dupe van bent. Misschien wel zonder het zelf in de gaten te hebben. Het is jammer maar waar. Het is niet zo dat ik er niet tegen kan dat een ander het beter doet dan ik, in tegendeel zelfs. Zeker in de gevallen van mensen die ik zelf geholpen heb, zie ik maar al te graag dat ze slagen in wat ze doen.

Nogmaals als er maar 5 mensen zijn die mijn artikelen lezen waarvan ik er een zelf ben is het een beetje zinloos om dat nog vol te houden. Dat liet zich ook blijken in de eindejaars-actie. Gelukkig zijn er toch nog heel wat mensen geweest die zich daarvoor hebben ingeschreven, maar wat dan zo jammer is om te zien is dat er maar een paar ook echt iets mee doen. Dat terwijl er gewoon goede informatie gratis voor het oprapen ligt. Informatie waar je nu van had kunnen genieten tijdens alle sinterklaas inkopen. En het stomme ervan is dat je sommige van deze mensen wel weer een nieuwe cursus ziet kopen….

Inmiddels heb ik voor mezelf weer besloten wat meer actief te zijn en lopende projecten verder af zal maken. Waarschijnlijk gaan er ook een paar in de verkoop. Ik ben ook iemand van 1000 idee├źn en zal wat dat betreft nooit zonder werk zitten. Ook wil ik weer opnieuw kijken of het interessant is om de vraag en antwoord service terug in het leven te roepen. Al kan ik je nu al zeggen dat het niet meer voor de belachelijk lage prijs van 27 euro zal zijn. Maar of dit iets word of niet is helemaal afhankelijk van jou beste lezer. Zonder jou zou ik dit allemaal niet doen en was ik waarschijnlijk rustig bezig geweest in de achtergrond en wist niemand van iets af.

Dus heb ik deze keer een vraag aan jou.

Wat kan ik doen om jou te helpen, waar ben je naar opzoek of wat zou je graag willen zien? Wellicht geeft het mij weer wat nieuwe inspiratie en motivatie om lekker door te gaan om jou en anderen te helpen waar ik kan.

hand tekening

Laat een reactie achter

Geef een reactie