Het Online Cash Model Is De Toekomst!

Online Cash ModelAankondiging Online Cash Model

Het mag ondertussen wel gezegd worden, mijn kindje Online Cash Model gaat live! Een idee waar ik al lang mee loop krijgt leven. Door de samenwerking met Business4life en Internet Marketing Nederland heeft het een enorme groei spurt gekregen en staan we op het punt iets geweldigs te lanceren. Iets waarmee een nieuwe maatstaf zal worden gezet voor online ondernemers en online trainingen die er zijn.

Online Cash Model Het Idee

Het idee voor dit concept is ontstaan zoon 16-18 maanden geleden. Ik had zelf al heel wat cursussen gevolgd, heel veel geleerd en heb daar ook nooit spijt van gehad. Ook al waren sommige trainingen niet van een dermate kwaliteit die je zou verwachten is het nooit verkeerd geweest om te leren. Maar wat ga ik doen met al die kennis? Het liefs zou ik die kennis over dragen aan anderen om ze er mee te kunnen helpen.

Maar zoveel kennis in verschillende vlakken en onderwerpen draag je ook niet zomaar over, daar moest dus iets op verzonnen worden. Zo is het idee geboren om een online cursus op te zetten die de naam heeft gekregen “Online Cash Model”. Dit is slechts het begin van iets moois, er stond op dat punt nog heel veel te gebeuren.

Wat Heeft Online Cash Model Te Bieden

Het online cash model is een verzamel plaats voor meerdere onderwerpen en bestaat daar door uit meerdere losse trainingen. Trainingen die jij als internet ondernemer kunt gebruiken om je kennis te verbreden of nieuwe dingen te leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook, wat zijn de mogelijkheden voor jouw als ondernemen of internet gebruiker en hoe werken deze. Maar ook WordPress, leer hoe je eenvoudig je eigen website kunt opzetten en beheren. Ooit gehoord van Prezi? Nou wij wel. Prezi is namelijk een volgende stap naast het bekende Powerpoint. Ideaal om een goede maar vooral hoge kwaliteit presentatie mee te maken. Je leert er alles over in onze trainingsvideo’s.

Elke module heeft zijn eigen hoge kwaliteit trainingsvideo’s die je alles duidelijk en stap voor stap uitleggen en voor doen. De video’s zijn verzorgd door Internet Marketing Nederland en zijn van zeer hoge kwaliteit met zeer waardevolle informatie. De waarde zal ook alleen maar toenemen omdat er regelmatig nieuwe modules zullen worden toegevoegd en alles netjes up to date word gehouden.

Je ziet het hopelijk al, online cash model is the place to be!

Wat Houd Online Cash Model Precies In 

Als lid van Online Cash Model krijg je onbeperkt toegang tot al onze trainingsvideo’s, E-books, Software en meer. Zo kun je lekker in je eigen tijd de informatie bekijken waar en wanneer het jouw uitkomt. Mocht je ergens niet uitkomen of heb je een opmerking is er een forum waar je als lid terecht kunt. Het forum zal worden bijgehouden door meerdere experts en kunnen we je op elk gebied helpen. Naast het forum is er ook de Hotline en kom je direct persoonlijk met mij in contact, waarna ik je graag verder op weg help.

Het Online Cash Model is een platform en community voor iedereen die op internet onderneemt en geld verdient of daar meer over wilt leren. Of je nu nieuw bent met internet of al heel bekend, het online cash model heeft je altijd wat te bieden. Maar boven alles staan we garant voor kwaliteit en service.

Waarom Online Cash Model

Online Cash ModelEr zijn een aantal redenen waarom ik er voor gekozen heb om online cash model op te starten. Een van die redenen is dat de kwaliteit van de meeste online cursussen gewoon veel te laag is en wilde dat beter doen. Goede duidelijke uitleg waarin je stap voor stap word mee genomen door de informatie. Maar vooral de kwaliteit moet goed zijn. Een andere reden is dat ik sommige trainingen gewoon te duur vind. Nou is dat natuurlijk mijn menig en niet iedereen zal die delen. Mijn opzet is daarom ook om meerdere trainingen samen te voegen waarvoor een vast maandelijks bedrag word gerekend, ongeacht hoeveel informatie wij ook toevoegen.

De derde reden en voor mij ook de belangrijkste is om anderen te helpen. Ik heb er gewoon plezier in als er iemand bij me komt met een probleem of vraag en ik deze voor hen kan oplossen of in de juiste richting helpen. Waarna er later meestal een positieve reactie terug komt met “Daan, bedankt voor je hulp !”, is mijn dag meteen weer goed. Het online cash model zal mij elke dag weer vrolijk gaan maken daar ben ik van overtuigd.

Waarom jij voor Online Cash Model zou kiezen? De vraag zou eigenlijk moeten zijn waarom niet. Als jij als particulier meer wilt leren over internet of omliggende zaken ben je zeker aan het juiste adres. Ben jij een fulltime ondernemer wil je graag je kennis verbreden of nieuwe technieken leren. Levert jouw personeel niet de gewenste kwaliteit of missen ze kennis? Het online cash model kan je daarmee helpen.

Om je nu een klein voorproefje te geven van onze kwaliteit wil ik je vragen hieronder een Like, Tweet of G+ te geven waarna je een video kunt bekijken. Geloof me daar krijg je geen spijt van.

Like or Tweet this page to reveal the content.
[line_break]Insert Your Text Here[/line_break]

Ben jij ook helemaal enthousiast neem dan eens een kijkje op http://onlinecashmodel.nl. Als je je nu al inschrijft als Early bird maak je kans op 33% korting. Alleen voor de eerste 100 inschrijvingen dus zorg dat je er bij bent.

OCM[line_break]Insert Your Text Here[/line_break]

Geef een reactie