wachtenOnline verdiensten worden met de tijd steeds meer normaal in deze wereld. Maar toch zie ik nog veel mensen af wachten en maar een beetje de kat uit de boom kijken. Is dat nu wel het beste om te doen?

Ik denk dat het helemaal niet verkeerd hoeft te zijn om even rustig af te wachten als je ergens aan begint wat je niet kent. Maar gebruik deze tijd wel om de benodigde informatie te bemachtigen. Ik ben geen voorstander van stil zitten, gebruik je tijd lieven om voorbereidingen te treffen. Zorg dat het geen wat je niet weet te weten komt en het begin zal een stuk makkelijker zijn.

[message type=”simple”]Nog opzoek naar een goede degelijke methode om online geld te verdienen? Bekijk dan dit artikel eens. [/message]

Het is net zo simpel als vissen.

Geld verdienen op internet is net zo simpel als vissen. Ik hoef er niet om te liegen dat ik de laatste tijd wat meer vrije tijd heb, en deze besteed ik nu regelmatig aan vissen. Iets wat ik mijn jonge jaren erg leuk vond begin ik nu weer een beetje op te pakken. Toen ik me ineens realiseerde dat vissen heel veel op internet marketing lijkt.

Laat me het je uitleggen. Je denkt misschien vissen is toch niet zo moeilijk, je gooit een lijntje in het water met wat aas er aan en de vis komt vanzelf. Soms is dat ook zo en de basis is ook erg simpel, maar toch zijn er velen technieken en verschillende stijlen van vissen, om verschillende soorten en grote te vangen.

Nou heb ik al heel wat visjes gevangen maar nog nooit een mooie grote, het zijn veelal dezelfde visjes die ik vang. Wel leuk maar ik wilde wel eens wat anders en groter. Omdat het me maar steeds niet lukte en maar geld bleef verspillen aan lok voer en aas, besloot ik het anders aan te pakken. Ik ging op onderzoek uit om er achter te komen wat ik verkeerd deed. Dit staat in een rechte lijn met internet marketing, voordat je ergens aan begint zul je onderzoek moeten doen om succes te behalen.

Stop nooit met leren ! Geld verdienen vraagt kennis !

Ik bekeek heel wat video’s op YouTube en had in een avondje aardig wat bijgeleerd. Een paar dagen later besloot ik het weer eens te gaan proberen. Na het vangen van een paar kleine had ik in eens goed beet, na een kort gevecht had ik de vis boven water en was er super blij mee. Deze had ik nog nooit eerder gevangen en was van een redelijk voor maat, zo’n 40 cm. De volgende dag ging ik terug en ving nog een paar flinke jongens. Wat ik geleerd had was niet voor niets geweest.

Maar eerlijk is eerlijk ik vond ze nog niet groot genoeg. Ik weet welke vis ik graag wil vangen, maar het lukt me toch maar niet. Al lang en vaak heb ik geprobeerd om een karper te vangen maar het is me nog nooit gelukt. Nu besloot ik daar mijn zinnen op te zetten. Zo hoorde ik van een andere visser dat er in de buurt nog een clubje was die 3 vijvers in bezit hadden.

Op een mooie dag besloot ik daar eens een kijkje te nemen om te zien of het iets was. Het waren hele mooie vijvers waar zeker genoeg vis op zit, maar net zoals op internet moet je vaak ergens voor betalen voordat je toegang krijgt tot iets wat je wilt. Zo is het ook bij vissen dat er een vergunning voor nog is en/of een lidmaatschap bij een bepaalde visclub. Ik belde de beste man op om het te regelen.

De volgende dag ging ik vol goede moed naar de nieuwe stek om er eens een lijntje uit te gooien. Het was een mooie middag en was er van overtuigt dat het moest lukken, je zag ze regelmatig springen. Na twee uur zitten was er nog niets gebeurd met mijn karper hengel, wel had ik op de kleine hengel (normaal voor de kleine visjes) een flinke vis die er uiteindelijk met mijn haak vandoor ging. Pats… lijntje kapot. Ik baalde er wel van maar wist meteen wat het was geweest.

In de avond besloot ik terug te gaan en het nog eens te proberen. En omdat ik in de middag een grote vis aan de kleine lijn had besloot ik het ook op die manier te proberen maar dan met een geschikte werp hengel. Er gebeurde maar niets en het begon al te schemeren en steeds meer af te koelen, ik stond op het punt om naar huis te gaan. Toen ik ineens beweging zag aan de dobber, en ja hoor ik had beet. Het was een flinke. Nog voordat ik de vis gezien had was ik al helemaal blij, terwijl ik nog aan het vechten was en probeerde niet de vis te verliezen.

[message type=”simple”]Bekijk hier een aantal manieren om online geld te verdienen. [/message]

20140811_212245De aanhouder wint.

Is een bekend gezegde, en het was mij gelukt om een mooie karper te vangen (ruim 65cm). Het is echt zo mooi om iets te berkeiken of een doel te behalen als je daar je zinnen op hebt gezet. Ik zou bijna zeggen iets mooiers is er niet. Ik had ook bij een ander kunnen afkijken om te zien welke technieken hij toepast. Maar daarmee ben ik ook aan het afwachten en is de kans dat ik iets vang nul. Ik sta immers langs de waterkant te kijken.

Zo is het net zo in internet marketing en online geld verdienen, zolang je staat te wachten zal er niets gebeuren. Je zult actie moeten ondernemen om iets te bereiken, dat wil nog niet zeggen dat iets ook meteen slaagt, maar je vergoot daarmee wel je kansen. Goed onderzoek doen en blijven proberen zal je altijd tot succes lijden. En eenmaal beet wil je ze alleen maar groter !

Vond je dit een leuk artikel of heb je een vraag? Laat het horen in de reacties hieronder.

hand tekening

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Daan, weer een goed artikel! Inderdaad moet je nooit stoppen met leren. Ikzelf blijf altijd boeken lezen, seminars volgen en audioprogramma’s luisteren. Alleen als je blijft leren blijf je met je kennis vooruit lopen en kun je gemakkelijker verbanden leggen.
    Succes!

    Groeten,
    Corinne

Laat een reactie achter

Geef een reactie