Over Daan.

Hallo en welkom bij Slim Online Verdienen.

Ik ben Daan Peeters, eigenaar en oprichter van deze website. Ik zal je even wat meer vertellen over mij en waarom ik mijn bedrijf Slim Online Verdienen heb opgezet.

Wie is Daan Peeters?

DaanGeboren op 14-01-1985 te Nijmegen. Al in mijn jonge jaren bleek dat ik oog had voor techniek en was altijd graag bezig dingen te maken, te knutselen of juist uit elkaar te halen om de techniek erachter te begrijpen. Natuurlijk had ik dat begrip nog niet op  jonge leeftijd. Daar kom je later pas achter.

In de latere jaren op de basisschool was ik goed in rekenen en de gymlessen vond ik altijd super. Als sport ben ik atletiek gaan doen omdat ik de beweging en activiteit altijd wel leuk vond. Maar ook met de gedachte ik ga later aan de Olympische spelen mee doen. Ik dacht groot en wilde echt iets bereiken in mijn leven.

Terug naar techniek, de middelbare schooljaren wat waren ze mooi. Net als iedereen moest ik een keuze maken  welke richting ik op wilde, dat was natuurlijk de techniek. Al van jongsaf aan was dat iets wat mij erg interesseerde. Dat is tot de dag van vandaag nog steeds zo. Van metaaltechniek ben ik uiteindelijk overgegaan naar autotechniek. Dit heeft er voor gezorgd dat ik 7 jaar bij een universele garage heb gewerkt, van assistent naar eerste monteur.mij

Maar mijn droom om echt iets te bereiken bleef ook terug komen, en ik wilde wel een eigen garagebedrijf. Zelf ondernemer zijn dat leek wel mijn droom. Destijds heb ik daar ook aardig mijn best voor gedaan om dit van de grond te krijgen en goed onderzocht wat ik nodig had. Dit bleek niet direct haalbaar te zijn en ik was teleurgesteld. Maar ik gaf het ook niet op.

In deze zelfde tijd ben ik me meer gaan verdiepen in het internet en wat daarin de mogelijkheden zijn. Dit was vooral veel informatie lezen in de vrije avond uren. Omdat ik in het garagebedrijf niet echt verder kon terwijl ik dat wel wilde ben ik verder gaan kijken en terecht gekomen bij defensie (07-2009). Bij Defensie had ik ook een monteurs-functie en in de avonduren ging ik door op internet om mijn kennis te verbreden. Zo heb ik besloten (06-2011) om een eigen online bedrijf te beginnen, dan was ik ook eigen ondernemer en zou ik mijn droom werkelijkheid kunnen maken.

Ik ging van alles uitzoeken, hoe ik mensen kon bereiken, waar ik producten of diensten kon vinden en/of aanbieden, hoe werkt marketing op internet en ga zo maar door. In mijn dagelijks leven was ik monteur en een handige jongen op veel vlakken, maar mijn passie was om zelf ondernemer te worden, mijn eigen tijd te kunnen indelen en zelf bepalen wat ik verdien.

Waarom Slim Online Verdienen?

Zo heb ik in juli 2012 deze website opgezet en ben begonnen met mijn online avontuur waarin ik meerdere dingen heb geprobeerd die lang niet allemaal succesvol zijn. Al jaren lang ben ik op zoek geweest naar methodes om wat te verdienen via internet. Maar ook zag ik soms door de bomen het bos niet meer. Ze adverteren je dood met allerlei e-boeken en online cursussen waarin ze vaak gouden bergen beloven. Maar vaak klinkt het ook te mooi om waar te zijn, en persoonlijk ken ik niemand die hiermee zo goed zijn boterham verdient als vaak word gezegd.

Desondanks bleef ik vol houden en wilde mijn dromen waar maken. Zo veel mogelijk gelezen en opgezocht, heel internet door gespit om alles te weten te komen. Talloze reviews gelezen, video’s bekeken, sites bezocht en mensen gesproken die er al goede ervaring mee hadden. Inmiddels weet ik goed wat er speelt en wat er allemaal bij komt kijken om via internet een business te draaien.

1048730_571269289579211_1940329538_oMei 2013 was voor mij het keerpunt. Ik ben gestopt bij mijn werkgever en heb besloten voor mezelf te kiezen. 3-7-2013 Slim Online Verdienen is officieel geworden en staat netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en bij de Nederlandse belastingdienst. Mijn droom is werkelijkheid, ik ben eigen ondernemer.

Het doel van deze site is om mijn ervaring met je te delen. Ik wil bijhouden wat ik doe en op die manier ook eerlijk aan jullie laten zien wat het allemaal is en hoe het werkt. Mijn visie is om Nederland te veranderen met de mogelijkheden van internet. Slimonlineverdienen.nl is daarvoor mijn start punt. Anderen laten zien en leren wat er mogelijk is en wellicht levens veranderen.

Bekijk gerust alle informatie op je gemak. Heb je een opmerking, aanvulling of gewoon een vraag, laat het me weten en neem contact met me op.

Met Vriendelijke Groet,

hand tekening