Pain en Gain in het ondernemen

Pain en Gain in het ondernemenGewoon doen en doorzetten

Afgelopen vrijdag was voor mij weer een eye opener. Na een heerlijk dagje weken had ik afgesproken met een goede maat van me om een filmpje te kijken. Ik was wat laat thuis maar liet mijn avond daar niet door tegen houden.

Eenmaal aangekomen en bijgekletst vroeg ik hem welke film we gingen kijken, waarop hij antwoorden Pain & Gain. Ik zei super druk maar op play, vaag ging er wel een lampje branden en kwam de naam bekend voor maar kon er niet op komen. Zonder verder na te denken de film gaan kijken, maar daar komt het dat heb ik met 2 verschillende ogen gedaan.

Al enige tijd merk ik steeds vaker dat je dingen van meer kanten gaat zien als je je ergens van bewust bent. In mijn geval gaat hem om het ondernemen. Naast dat ik de film met plezier bekeken heb hield mijn zakelijke oog ook een oogje in het zeil. En zo vielen mij een aantal dingen op in deze film die voor een ondernemer altijd zullen gelden. Met andere woorden een aanrader om te bekijken.

Marketing

Na het zien van de eerste 10 minuten wist ik waar ik de film van herkende, dat waren de voorstukjes van tv. Waarin de dame die wij allemaal kennen, Yolanthe Cabau van Kasbergen, in voor komt. De meeste mannen (denk ik) zullen alleen hiervoor al de film willen zien, maar ik had zo iets van, nee laat maar dat verpest de film. Nu heb ik heb dus toch gezien. En daar heb ik totaal geen spijt van.

Training

Zo zit er een stukje in waarin daniel (hoofdrol speler) in een zaal zit te luisteren naar een personal trainer. Waarna hij helemaal omslaat, in goede zin. Van een twijfelaar en een niet doener word hij een doener, en dat is iets wat je als ondernemer ook zult moeten kunnen. Hij word zelfs uitgekozen om persoonlijk door de man getraind te worden. Helemaal niet verkeerd kan ik je zeggen zoon training.

Drive hebben

Een ander sterk punt is, zorg dat je de juiste mensen om je heen krijgt die de zelfde instelling hebben. Dat genen willen bereiken kosten wat kost. Als jij bereid bent te om alles te doen wat het kost om jouw doel jouw succes te behalen, kun je alles bereiken.

Door veel te geven, het vertrouwen te winnen en respect te krijgen zul je een onverslaanbare formule aan je klant geven waar die geen nee tegen kan zeggen.

Ik ben Daan Peeters
en ik geloof in online ondernemen.

2 Reacties
  1. Daan, ik heb er maar 1 woord voor:

    EENS!

    Heb de film nog niet gezien, maar ga nu zeker wel kijken!

  2. Voor degene die hem op DVD willen, hij is bij bol.com al te reserveren.
    Bestel hem hier

Geef een reactie