Pinky en de Brain veroveren de wereld !

Pinky en de Brain veroveren de wereld !

[youtube:http://www.youtube.com/v/Noi1QlJ0yEo?fs=1]

Er waren eens 2 mensen die overliepen van ideeën, te veel om alleen te doen. Zei gingen opzoek naar de juiste personen om hun ideeën uit te voeren en tot een bepaalde hoogte te tillen.

Na een tijdje brainstormen was het concept bedacht en stond er heel veel te gebeuren.Grootse plannen die nu in gang moeten worden gezet, ze lopen over van enthousiasme en willen graag snel aan het werk. Maar wacht we moeten nog van alles maken en opzetten, laten we daar een team voor opzetten en samen tot die hoogte klimmen.

Zo gezegd zo gedaan. Na enige tijd stoeien, testen en finetunen is het concept werkelijkheid geworden. Velen blaren geschreven en pennen versleten en hoofden tot ontploffing gebracht met een bom aan informatie.

Je vraagt je misschien af wat is nou dat grootse idee, wat staat er te gebeuren?

WE ARE GOING TO CONQUER THE WORLD !!

Nu denk je waarschijnlijk “Daan waar gaat dit in hemels naam over” ???

Ik heb je al een beetje door laten schemeren in mijn vorige bericht dat ik een andere kant in ga als het afgelopen jaar. Het hoofd onderwerp blijft natuurlijk geld verdienen via het internet, en het helpen waar ik dat kan. Maar ik ben beland in een heel nieuw concept. En met de dag word ik langzaam steeds enthousiaster en ga het geheel beter begrijpen.

Het is nu nog erg in ontwikkeling en er moet nog veel gedaan worden. Deze week heb ik zoon bom aan informatie, inspiratie en ideeën op me af gehad dat het een beetje een head fuck is geworden. Maar daar komen we wel weer doorheen. De juiste steun met de juiste mensen en gewoon een super plan.

Hoe graag ik het je ook in details zou willen vertellen is er afgesproken dat nog even niet te doen. Sorry voor de nieuwsgierige aagjes, daar ga ik me ook netjes aanhouden. Maak je geen zorgen ook jij komt er alles over te weten. Is het niet via mijn site dan wel ergens anders, ik zie het niet gauw gebeuren dat je dit zal missen.

Ik ga weer snel verder mezelf voorbereiden op die wereld reis !

Geef een reactie