Schokkend Nieuws

463270896_640Waarschuwing ! Het lezen van dit artikel kan als schokkend worden ervaren !

De waarheid kan soms hard zijn, dat zullen velen met mij eens zijn. Maar de waarheid kan ook worden onttrokken van de werkelijkheid.

Nog niet zo heel lang geleden spookte er iets door mijn hoofd wat vond dat ik maar moest stoppen met bloggen. Het kost een hoop tijd en energie om telkens weer een goed artikel neer te zetten. Moet ik dat wel blijven doen vroeg ik mezelf af… om nu te zeggen dat ik veel interactie merk, niet echt. Persoonlijk vind ik dat erg tegen vallen en ook erg jammer. Ik doe het juist voor de bezoeker en zoekende. Maar ik zie mensen wel actief zijn op internet of bij collega’s en andere marketeers. Als de mensen liever daar naar toe gaan en alles willen geloven doen ze dat toch, ik red me toch wel en het zou me zelfs meer tijd gunnen voor andere zaken of leuke dingen.

Lang zo gek nog niet. Maar goed zoals je kunt zien lees je nu toch een nieuw artikel en heb ik het niet opgegeven. Ik zou wel gek zijn om dat te doen.

Nog meer schokkend nieuws

Zoals ik dat wel vaker doe keek ik van de week weer eens wat rond op het internet naar verschillende producten cursussen of andere zaken. En kwam tot de schokkende ontdekking dat er een groot deel, waarschijnlijk wel de meerderheid, een heel verkeerd beeld heeft gekregen van online geld verdienen. Ook over verschillende cursussen en namen werd zeer naar gesproken, en stond er toch wel een beetje van te kijken. Ik zal hier geen namen noemen maar ook jij kent ze vast en zeker. Een grote groep die dit bij voorbaat al bestempelt als scam en oplichting.

Online Cash ModelDeels kan ik het ook heel goed begrijpen en snap de punten waar ze over vallen. Niet alles is altijd even mooi als het word voorgedaan of erger nog je word echt opgelicht. Helaas gebeurd dat ook. Hadden deze mensen maar wekelijk op slimonlineverdienen.nl gekeken was het wellicht heel anders met ze gelopen. Maar gelukkig voor deze mensen, en alle andere trouwens ook, is er nu Online Cash Model – De toekomst in het online ondernemen.

Wat het internet je kan bieden is bij geen enkele baas te krijgen. Dat zul je echt zelf moeten doen.

Maar ik heb geen geld…

De schokkende berichten bleven me verbazen. Mensen die van gekkigheid niet weten waar ze moeten beginnen of totaal geen geld hebben om te starten. Althans dat zeggen en denken ze. Als je het leven van zoon persoon zou gaan bekijken durf ik met zekerheid te zeggen dat ik aan het eind van de maand 5 euro in zijn uitgave heb kunnen besparen.

Want ja, voor nog geen 5 euro (als het dan echt moet) kun je al beginnen en een eigen website online hebben. En met 1 website kun je al zoveel bereiken. Sommigen gebruiken het als een springplank om de eerste verdiensten binnen te halen voor een groter project, de ander doet er alles aan om van zijn ene website een groot succes te maken. Beide personen verdienen geld op internet.

Voor deze groep zo een simpel eboek al een wereld kunnen openen. Dat bedoel ik dan niet negatief maar juist goed. Begin simpel en leer. Zorg dat je weet waar je moet zijn en wat je moet doen. Zonder kennis kom je nergens, waarom denk je dat je naar school moet?

Niet omdat het zo leuk is, nee dat is om te leren zodat je daarna een baan kunt uitoefenen en bijdragen in de maatschappij. Dat geld ook zo op internet. zo simpel is het nou eenmaal.

Wil jij niet leren of weten hoe je op internet kunt ondernemen, had je ook niet tot hier hoeven lezen. Iedereen die wel graag een succesvolle online ondernemen wilt zijn of worden, van harte welkom bij Slim Online Verdienen. Dit is je eerste verstandige keus , zorg nu voor de volgende.

Vond je deze informatie nuttig? Heb je vragen of opmerkingen? Laat het weten door hieronder een reactie te geven.
Bedankt.

1 Reactie
  1. Ben nu ook al twee jaar bezig. En NEE het is echt geen snel rijk worden. Heel veel producten om online geld te verdienen worden aangeboden met deze belofte. Maar voor alle lezers van dit blog. Trap niet in deze mooie praatjes. Je moet echt keihard en consequent aan de slag!

Geef een reactie