Snel rijk worden met internet, het is zo makkelijk

Zwemmen in geldLaten we eens eerlijk zijn, geld verdienen via internet is waarschijnlijk een van de simpelste manieren om ook daadwerkelijk geld te verdienen en binnen te krijgen. Door het aanbieden van je eigen dienst of product, of als je dat niet hebt in affiliate vorm, een linkje delen er over praten en boem je kunt geld verdienen.

Het is echt niet zo moeilijk als je misschien denkt. Maar verwacht ook geen gouden bergen door alleen maar iets te zien of lezen. Toen ik 7 jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met online geld verdienen dacht ik ook dat het voor mij waarschijnlijk een vergeten droom zou worden. Ik geloofde ook niet zo zeer in het verkopen van allerlei spullen en dacht je moet zelf een super idee hebben voordat dit werkt.

Simpelheid werkt het best

Inmiddels weet ik wel beter en durf ik gerust te zeggen alles verkoopt. Naast dat het een geweldige manier is om een inkomen te realiseren is de levensstijl van een goed gewinterde marketeer een vakantie, bij vergelijking met de doorsnee Nederlander. Met gemiddeld zoon 3 á 4 uur per dag werken toch een modaal inkomen ontvangen. Het zijn vaak de simpele dingen die je tot succes kunnen lijden. Er word vaak nog gezocht naar iets unieks of wat ver van je bed staat, maar juist de meest dagelijkse dingen werken vaak het best.

Neem nou bijvoorbeeld verzorging. Ik wed dat er honderden mensen zijn in Nederland en België die in deze markt geld verdienen ondanks dat er grote concurrentie op zit. Waarom zou jij dat niet kunnen. Het is niet omdat je geen kennis heb of totaal niet weet hoe het moet. Zelfs mensen die maar nauwelijks zijn of haar weg kunnen vinden in een computer en internet zijn in staat geld te verdienen online.

Hoe moet ik geld verdienen?

Het is allemaal te vinden op het grote web, dus daar kan het niet aan liggen. In de afgelopen jaren dat ik me bezig houd met het genereren van in internet inkomen heb ik al heel wat voorbij zien komen. En het gekke is velen manier blijken ook te werken. Het is de kunst om net uit te vinden hoe het werkt en waar je het kunt verbeteren.

Geld verdienen kan met : informatie producten – bloggen – social media – video marketing – email marketing – diensten aanbieden – kennis delen – producten reviewen – etc. Dit zijn nog maar algemene termen die je nog in de diepte kunt uitsplitsen en er tientalen zo niet honderden manieren en methodes ontstaan. Die ook nog eens te combineren zijn. Allemaal om jouw business dienst of product de aandacht te geven en in de markt te zetten.

Benieuwd naar enkele manieren van online geld verdienen? Bekijk dan eens dit artikel.

Dan vraag je je misschien af, wat is dan de beste manier voor mijn markt of product? Het antwoord is simpel. Hoe meer je er toepast des te groter is je kans op een verkoop en het behalen van succes. Maar wat je vooral niet moet doen is dan maar roekeloos overal mee aan de slag gaan, kies een methode uit en werk daar aan totdat het iets oplevert. Zou bouw je het langzaam op en kies je er telkens een methode bij terwijl je de ander netjes bijhoud.

Doorbijten en hard werken lijd tot resultaat.

succes loodjesNu je dit gezien hebt vraag je je misschien het volgende af. Hoe kun je dit in 3 á 4 uur per dag doen? Niet alles is altijd wat het lijkt. De mooie verhalen die je over het algemeen voorgeschoteld krijgt zijn niet altijd helemaal op waarheid berust. Maar nog belangrijker wat er mee word getoond is het resultaat van doorzetten en hard werken. Niemand heeft jouw ooit verteld wat er allemaal aan vooraf ging het enige wat je te zien krijgt is het verbluffende resultaat.

Het opzetten van een business en het behalen van de eerste verkopen is veruit het meeste werk. Voordat je op dit punt zit en er evt overheen klimt heb je het grootste gedeelte van de berg al beklommen. Dat laatste stuk is een moeilijk stuk wat zeker de nodige uitdaging en doorzettings-vermogen van je zal vragen. Maar op het moment dat je de top en je doel bereikt hebt is het een stuk makkelijker om dit vast te houden.

Het kost je minder moeite daar te blijven dan om er te komen.

Het leven van een internet marketeer is mooi, maar ook die gaat niet alleen over rozen blaadjes.

hand tekening

Geef een reactie