Vraag & Antwoord Service

Vraag & Antwoord Service

 

 

 

 Verdien Jij Al €1500 Euro Per Maand Online ?

Lukt Het Je Niet Om Geld Te Verdienen? Twijfel Je Over Een Bepaalde Methode? Of Heb Je Gewoon Geen Idee Hoe Je Nu Verder Moet?

 

Je bent waarschijnlijk hier omdat je met een vraag of probleem zit. Dat is niet zo gek want iedereen heeft vragen. Over het hoe en wat of waar moet ik zijn. Ik snap er niks van, kun je me helpen?

Ja wellicht kan ik je helpen, je moet het alleen even vragen.

 

Daan PeetersMijn naam is Daan Peeters affiliate/internet marketing expert en online entrepreneur. Al ruim 7 jaar houd ik mijzelf bezig met affiliate- en internet marketing, webdesign en het delen van leuke informatieve artikelen. Training geven aan normale mensen zoals jij en ik en leren over online geld verdienen iets wat ik graag doe. Door de jaren heen heb ik heel wat kennis opgedaan waardoor ik al veel mensen heb mogen helpen met hun problemen of vragen. Door veel zoekwerk, investering in tijd en geld maar vooral interesse in het vak is mijn kennis erg uitgebreid. Hierdoor heb ik vaak wel een antwoord op de vragen die ik krijg of kan ik de mensen in de goede richting helpen.

Nee, ik weet ook niet per definitie alles maar wat ik niet weet is altijd nog uit te zoeken of te leren. Met de brede kennis en contacten is er altijd een weg of antwoord te vinden.

 

Je herkent het vast wel als ik zeg “hoe moet ik hier toch mee beginnen?” of niet? Wat dacht je van :

Mogelijke Vragen :

 

 • Hoe werkt een bepaalde methode?
 • Waar vind ik de juiste informatie?
 • Hoe krijg ik bezoekers naar mijn website?
 • Waar vind ik producten om te promoten?
 • Waar kan ik mijn advertentie plaatsen?
 • Hoe kan ik geld verdienen?
 • Waarmee kan ik geld verdienen?
 • Hoe maak ik een goede website?
 • Hoe maak je een E-book?
 • Welke tools of software moet ik gebruiken?
 • Wat is SEO en wat moet ik er mee?
 • Hoe maak je filmpjes voor bijv. op Youtube?

vraag & antwoord 2

 

Heel vaak zul je denken als je eenmaal toch een oplossing hebt gevonden voor je vraag of probleem “is het echt zo simpel… , was dat nou alles …”. Je moet het allemaal maar net weten en kunnen vinden. Er komt ook gewoon ontzettend veel bij kijken als je online gaat ondernemen. Maar de oplossing ligt dichterbij dan je denkt. Het is geheel aan jou of je er gebruik van maakt of niet ;).

Wil je blijven ploeteren en rotzooien totdat je er uit bent? Of ben je bereid iemand om hulp te vragen die je daar echt bij kan helpen?

 

Bedenk je eens even het volgende, wat is jouw uurloon? 20, 30 of misschien wel 50 euro per uur. Hoeveel heb je er voor over om nog naar een oplossing te zoeken en jouw dure tijd  te verspillen. Vaak heb je het niet eens door omdat je zo gedreven naar een oplossing zoekt, maar er zijn zo 2-3 uur voorbij gevlogen, maar lang niet altijd een gewenste oplossing. Hierdoor verlies je kostbare tijd en geld !

Hoeveel uur ben jij al kwijt? Hoeveel heeft het je al gekost? ….

Daar schrik je van of niet? Meer dan je had verwacht of eigenlijk wilde besteden.

 

Dan hebben we het hier alleen nog maar over tijd en wat geld, maar wat dacht je van de frustratie en stress die het kan opleveren? Het telkens weer opnieuw aanzien van je probleem en er geen oplossing voor hebben. Is dat het je allemaal waard?

 

Gelukkig kan het ook anders en daar kun jij vandaag verandering in brengen. Het is namelijk heel simpel. Jij stelt je vraag en ik geef antwoord.

 

reacties

vraag en antwoord test1
vraag en antwoord test4

Ervoor…

vraag en antwoord test2

Na wat hulp…

vraag en antwoord test3

 

Alleen Maar Tevreden Mensen Gingen Je Voor. Word Jij De Volgende?

 

betaal knop2

 

 

 

Het internet kan je voorzien van alle informatie, in verschillende mogelijkheden zelfs. Waar je voorheen alleen nog maar teksten kon vinden zijn er tegenwoordig ook fora en video’s te vinden. Steeds meer en meer informatie komt er ook bij, je kunt je dan ook nog afvragen wat is er dan nog van waar en wat is de juiste informatie. Je kunt daar heel veel tijd aan kwijt zijn om tot de juiste informatie te komen en je weg te vinden in het grote web.

 

Dan denk je misschien is het volgen van een cursus wel de juiste oplossing. Vaak kun je daar ook heel veel van leren, maar zorg dan wel dat je de juiste vind. Helaas is er ook genoeg onzin te vinden en zul je er bijna niet onderuit komen om ook miskopen te maken. Zonde van je geld en tijd die je daar toch weer insteekt om er achter te komen dat het niet werkt. Nu heb je tijd en geld verloren en zit je nog steeds niet met een juiste oplossing.

 

Een stapje verder kom je uit bij een 1 op 1 coach waar je op terug kunt vallen als je ergens mee zit. Dat is iemand die veel verstand van zaken heeft en je vaak direct de juiste richting in kan sturen of je vraag kan beantwoorden. Enorm handig zeker als je wat sneller resultaat wilt boeken en niet uren lang tijd aan het verspillen bent om iets uit te zoeken in de hoop dat het je gaat lukken.

Maar er zit vaak een nadeel aan.

Zo’n 1 op 1 coach is niet goedkoop, ze vragen je al gauw honderden of zelfs duizenden euro’s om van hun tijd en kennis gebruik te mogen maken. Voor velen is dit al snel te gek, zeker voor een beginner zijn dat vaak kosten die ze niet kunnen maken.

 

Ik Ben Jou 1 Op 1 Coach !

 

De Vraag & Antwoord Service doet precies wat hierboven beschreven staat. Je kan op me terug vallen wanneer je het nodig hebt. Stel je vraag en ik help je er graag mee verder. Wil je de juiste training volgen en geen miskoop doen, ik kan je in de juiste richting wijzen waardoor je tijd en geld zult besparen. Ik zal je persoonlijk te woord staan voor elke vraag of probleem. Niet uren lang zelf maar uitzoeken hoe het zit maar het gewoon vragen aan een expert.

 

verwachten

Op zijn minst een goede service en eerlijke informatie. Het is mijn doel jou zo goed mogelijk te helpen met de ervaring en kennis die ik in huis heb. Nadat jij je vraag of probleem aan mij hebt voorgelegd via de mogelijke kanalen heb je binnen maximaal 48 uur een antwoord van me. Vaak nog eerder.

Is het een vraag waar ik niet direct een goed antwoord op heb, dan ontvang je eerst een mail terug met de melding dat ik het verder ga onderzoeken. Het streven is om voor elke vraag een antwoord te vinden met eerlijke en oprechte informatie.

Daarnaast is een een 1 op 1 coaching gesprek (via skype) waarin ik je persoonlijk te woord ga staan en je verder helpen met het probleem of vraag waar je mee zit. 1 uur lang kun je me alle vragen stellen!

 

voor wie

Iedereen kan gebruik maken van de “Vraag & antwoord service“. Het grote voordeel is vooral een hoop tijd en moeite besparen. Met name de beginners zullen er veel profijt van hebben maar ook de wat meer ervaren mensen zullen met vragen zitten die ze graag beantwoord willen hebben.

Wil je iets weten over internet of affiliate marketing? Heb je een website en wil je er meer mee doen maar weet niet wat? Is het een technische vraag waar je niet uitkomt? Weet je niet waar je het juiste materiaal of antwoord kunt vinden? Het maakt eigenlijk niet uit wat voor vraag het is.

Heb je een vraag, dan is de vraag & antwoord service uitermate geschikt voor jou.

 

 ** Dit Is Wat Je Gaat Ontvangen Bij Deze Service **

*1. 1 op 1 coaching gesprek van 60 minuten waarin je me elke vraag kunt stellen over je online business.

*2. Stel je vragen via mail, Facebook en ik zal mijn best doen deze zo goed en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Dit kun je een maand lang na aankoop blijven doen.

*3. Een gratis BONUS gesprek van 30 minuten als opvolging. Even controleren of je nog op de juiste weg zit en de laatste puntjes op de “i” zetten.

 

voordelen
vraag en antwoord garantie

testimonial Lex
testimonial

 

 

betaal knop2

 

 

P.S. Elke dag van de maand kun je me een vraag stellen waarop ik je netjes en eerlijk antwoord zal geven. Vaak heb je al een reactie binnen 24 uur ! Ik zal je niet laten wachten.

P.P.S. Stel gewoon je vraag je hebt niets te verliezen. Niet tevreden = geld terug. Ben je om wat voor reden niet tevreden met de informatie die ik je geef, laat me dit dan direct weten. Stort ik het geld terug en wordt er geen geld meer van je rekening afgeschreven.

P.P.P.S. Betaling verloopt via het Nederlandse betaalsysteem van Sharepay. Het bedrijf Sharpay verzorgt alleen een veilige betaalomgeving en heeft verder niets met deze service te maken.

 

FAQ - Veel Gestelde Vragen

 

 

 

Wat doe je nog hier beneden? Druk op de gele knop hierboven om je vraag te stellen.