Wat heeft handenarbeid met online geld verdienen te maken?

online geld verdienenWat heeft dat nou met elkaar te maken zul je denken

Handenarbeid, ik weet niet hoe het bij jou zit maar ik vond dit altijd een van de leukere vakken op school. Lekker een beetje kliederen en plakken tot dat de juf weer boos was ;). Vaak werden het niet de mooiste stukken maar ik had er wel plezier aan gehad.

Op een jonge leeftijd proberen ze je te laten ontdekken wat de mogelijkheden zijn dat een klomp klei ook iets heel moois kan zijn. Je met een paar wc rollen en wat lijm zo een of ander beestje in elkaar plakt.

Handenarbeid en online geld verdienen liggen wat dat betreft echt op een lijn. Je moet namelijk creatief zijn om op het internet actief te zijn. Telkens weer iets nieuws verzinnen en uitproberen om maar in de aandacht te blijven. Creativiteit is een belangrijke eigenschap als online ondernemer.

Om maar even een heel simpel voorbeeld te geven. Pak een willekeurige cursus/training over hoe je geld verdient via internet. Zeker 50% zal zeggen dat werkt niet, 30% gaat het proberen maar behaalt geen succes, 10% probeert het en haalt ook verkopen binnen, de laatste 10% doet de cursus met succes en weet de technieken ook elders toe te passen. Die laatste 10% is dus creatief geweest en heeft de technieken elders ook toe kunnen passen waardoor zijn succes nog groter word.handenarbeid

En geloof me die laatste 10% is lang zo groot niet. Er is nog veel te winnen op het internet waar je al je creativiteit in los kunt laten. Een grote handenarbeid zaal waar we heerlijk kunnen knutselen.

Wat ik je probeer mee te geven is dat je zonder oog kleppen bezig moet zijn op het internet, alles heeft kansen en een mogelijkheid van slagen. Zorg er alleen voor dat je het op een juiste manier doet, wees creatief en zorg er voor dat je de interesse opwekt bij je bezoeker. Met een beetje creativiteit kun je een heel eind komen.

Zo zie je maar weer dat wat je vroeger op school hebt geleerd ook niet altijd dat geen hoeft te zijn wat ze zeggen. Geld verdienen door hard te werken, vroeg op te staan en je baas tevreden stellen……

Wees Creatief !

Geef een reactie